IB Cargo a primit certificarea Deloitte „Best Managed Companies” pentru performanţa managementului

Uniunea Societăților de Expediții din România

IB Cargo a primit certificarea Deloitte „Best Managed Companies” pentru performanţa managementului

Compania IB Cargo, membru al USER, a făcut parte din programul Best Managed Companies România, un program organizat de Deloitte, în parteneriat cu Banca Transilvania, Bursa de Valori București și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Compania a trecut printr-un proces de analiză, fiind evaluată pe 4 piloni: strategie, cultură, inovație-resurse și guvernanță și a primit certificarea „Best Managed Companies”.

„Este o onoare și o recunoaștere a muncii echipei IB Cargo, o confirmare a standardelor noastre profesionale, precum și a valorilor care stau la baza activității nostre și care sunt un factor determinant al succesului clienților noștri: integritate, îmbunătățire continuă, spirit antreprenorial, flexibilitate, cultură orientată spre “se poate”. Este o distincție care ne onorează și, totodată, un factor motivator ca în acest an să ne depășim pe noi și așteptările clienților.

Mulțumim echipei IB Cargo, clienților, partenerilor, organizatorilor”, a fost declarat pe pagina de LinkedIn a  companiei.

IB Cargo şi-a crescut afacerile până la 82 mil. euro în 2022, conform celor mai recente date publice. Compania a ajuns la 140 de angajaţi şi deserveşte, conform datelor sale, peste 6.000 de clienţi.

Portofoliul de clienţi ai companiei este format din companii din auto, dar şi din FMCG, farma, agricultură, electronice şi chiar fashion, firma efectuând diferite transporturi – aerian, maritim, rutier.

În cadrul Galei Deloitte „Best Managed Companies”, unde Ziarul Financiar a fost partener media, Cătălin Putineanu, fondatorul companiei a declarat: „Sunt onorat şi încântat să fiu aici în seara asta şi vreau să încep prin a mulţumi colegilor mei, echipei mele pentru faptul că sunt aici. Mulţumesc, evident, şi clienţilor noştri, care ne-au acordat încredere şi, evident, şi partenerilor şi furnizorilor noştri. Împreună am reuşit să ajungem aici şi cu siguranţă vom continua“.

Surse:

https://www.linkedin.com/company/ib-cargo-srl/

https://www.zf.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »