Romanian Freight Forwarder’s Day 2024 – Ediția I

Uniunea Societăților de Expediții din România

București, Camera de Comerț și Industrie a României, 23 mai 2024

Ediția I

Camera de Comerț și Industrie a României
23 mai 2024
Intervalul 09:30 – 16:00
Prezentări/paneluri + masă prânz

Prezentare eveniment

De ce să avem o sărbătoare a expeditorilor de marfă din România?

Motivele sunt multiple, de aceea, USER a decis instituirea unui eveniment anual, sub numele de “Romanian Freight Forwarder’s Day”, care să reunească toate companiile de expediții și logistică din țară, furnizorii acestei industrii, mediul de afaceri, mediul academic și revistele de specialitate.

De ce să participați la Ediția I a acestui eveniment?

• Este deja clar faptul că anul 2024 a venit cu o serie de noi încercări, dar și posibilități pentru industria transporturilor, logisticii și expedițiilor de marfă. În contextul provocărilor, atât globale, cât și naționale, precum și al vremurilor incerte, este esențial pentru casele de expediții să se unească și să se pregătească în consecință.

• Este important să discutăm deschis despre toate problemele cu care ne confruntăm sau care se întrevăd într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, găsind împreună soluții. Felul în care companiile de expediții vor fi deschise la dialog și se vor adapta, va determina reziliența acestora în fața pieței.

• Este esențial să ne facem auzită vocea în fața autorităților naționale și internaționale, în fața partenerilor subcontractanți, precum și în fața clienților, subliniind rolul caselor de expediții de „arhitect al transporturilor”, nu de simplu intermediar care încasează un comision.

• Este plăcut și de folos să ne cunoaștem între noi, să creăm punți de colaborare, să știm că ne putem baza unii pe alții, deoarece, în definitiv, mai presus de toate suntem OAMENI.

Imaginea de ansamblu și, sperăm noi, concluziile, vor fi conturate cu sprijinul unor speakeri de excepție, din domeniul transporturilor, expedițiilor și logisticii, precum și din diverse domenii adiacente. Dar, microfonul va poate aparține și dvs., în cadrul panelurilor organizate pe teme de actualitate.

Așadar, vă așteptăm cu drag la prima ediție a evenimentului “Romanian Freight Forwarder’s Day”, ce va avea loc în data de 23 mai 2024, la Camera de Comerț și Industrie a României și va aduce în fața dvs. perspectiva expeditorului român de marfă, a uniunii ce luptă pentru interesele acestuia, dar și a celorlalți jucători importanți din industria transporturilor, logisticii și expedițiilor de marfă.

Numai împreună putem gestiona schimbarea, mai multe minți unite sub umbrela USER!

Program

09:30 – 10:00 – Înregistrare, welcome coffee

10:00 – 12:00 – Partea I

12:00 – 12:30 – Pauză de cafea, networking

12:30 – 15:00 – Partea a II-a

15:00 – 16:00 – Masă prânz

Moderator: Diana Ionescu

Tarif de participare

Înscrieți-vă până la data de 23 aprilie 2024 și beneficiați de reducerea early bird.

Tariful de participare include:

– Participare la prezentări și paneluri;
– Pauze de cafea și masă prânz;
– Prezentările speakerilor.

nemembri

155 Euro 125 Euro

Parteneri media

Înregistrați-vă acum!

Persoane de contact:

Constantin Badea – Coordonator cursuri USER – office@user.ro – +40 753
Diana Ionescu – Marketing manager, PR USER – office@user.ro – +40 743.048.648

Doresc să particip
Translate »