Prezentări firme/proiecte

Uniunea Societăților de Expediții din România

O parte din firmele membre USER

ANTHOLOGISTICA BRG

este o companie de transport internațional și logistică cu o
experiență vasta in industrie. De la inființare în anul 2022, au fost dedicați să ofere servicii de încredere
în domeniul transportului și serviciilor conexe.
Operează pe aeroportul internațional “Henri Coandă” – Otopeni cât și în
porturile Constanța-Vechi și Constanța-Sud, Agigea.

Prezentarea firmei

AXXES

este o companie europeană specializată în colectarea taxelor de drum electronice încă din 2005. Datorită dispozitivului B`Moov, vă puteți plăti taxele de drum în Europa. Scopul Axxès este de a vă oferi un angajament de durată și cele mai relevante servicii de mobilitate și interoperabilitate pentru vehiculele dumneavoastră în toată Europa.

Aparatul B`Moov vă oferă posibilitatea de a plăti taxele de drum atunci când circulați în Germania, Franța, Belgia, Austria, Italia, Portugalia, Spania, Elveția, Liechtenstein, Polonia, Ungaria, precum și la trecerea pe podurile și tunelurile care conectează Danemarca cu Suedia (Øresund – Storebaelt).

Prezentarea firmei

BLACK SEA BROKERS AND CLEARANCE

a început în 2016 ca o companie de vămuire, însă acum 4 ani a început să crească partea de expediții de marfă. Astăzi,
sunt una dintre figurile de top atunci când vine vorba de orice legat de logistică: transport aerian, maritim și rutier,
depozitare și vămuire.

Prezentarea firmei

CABINET DE AVOCAT – DIANA-MARIA BEJENARU

Cu o abordare proactivă, asigurăm că soluțiile noastre sunt nu doar juridic corecte, ci și strategice pentru atingerea obiectivelor tale de afaceri.

Oferta noastră se bazează pe construirea unui parteneriat pe termen lung pentru o mai bună administrare a afacerii tale, bazată pe o conlucrare, un aport continuu de implicare între părți.

Contribuția noastră se poate rezuma la:

– Soluții juridice constante,
adaptate nevoilor tale specifice;
– Un partener dedicat excelenței și rezultatelor durabile;
– Transparență și comunicare deschisă pe tot parcursul colaborării.

Fie că e vorba despre rezolvarea unor probleme juridice complexe sau despre furnizarea de consultanță preventivă, suntem pregătiți să răspundem nevoilor tale.

Prezentarea firmei

COSCO ROMANIAN SHIPPING AND TRADING

Din 1994, COSCO ROMANIAN SHIPPING AND TRADING își deservește cu mândrie clienții, oferindu-le servicii de transport maritim internațional, project cargo, ambalare la export, agenturare nave și alte operațiuni logistice. Compania a fost construită pe vasta experiență a echipei sale în derularea activităților din industria de transport maritim, ca parte a COSCO Shipping Group.

Prezentarea firmei

DACOROM INTERNATIONAL

este o companie care acoperă toate tipurile de expediții de mărfuri în întreaga lume, precum și servicii de logistică. Firma asigură transporturi pe relații speciale: Iran, Afganistan și Irak.

Prezentarea firmei

DTS LOGISTIC SERVICES

este o companie care oferă cele mai noi soluții de transport de mărfuri în întreaga lume.

Prezentarea firmei

EASTSHIP PROJECTS & LOGISTICS

este o companie care și-a câștigat reputația de partener logistic de renume, livrănd proiecte de succes pentru clienți. Oferă o cuprinzătoare gamă de servicii.

Prezentarea firmei

EUROTRANSPORT LOGISTICS

este o casă de expediții ce oferă soluții de transport şi comisionar vamal adaptate nevoilor companiei dvs.

Prezentarea firmei

HERMES FORWARDS

una dintre companiile românești de top pentru transport și expediții, a fost înființată acum aproape un deceniu. În decursul anilor au învățat și au crescut, alături de clienții și partenerii lor.

Prezentarea firmei

HONEXPRES

este o societate comercială cu capital 100% românesc și cu o experiență de peste 10 ani în domeniul transportului de marfă, atât național, cât și internațional.

Prezentarea firmei

H.T.G. ALT AUTO

cu sediul în Constanța, este o companie românească cu capital privat, înființată în anul 2014. Domeniul principal de activitate este efectuarea de transport rutier de mărfuri containerizate pe teritoriul României, cu autovehicule proprii.

În funcție de cerințele clientului, pot deservi și rute internaționale. Pot asigura transport pentru:

• unități standard;
• unități frigorifice;
• flexi-tanc.

Prezentarea firmei

INTERNATIONAL BUSINESS TRANSPORT

este o companie înființată
în 1994, certificată AEO și ISO 9002 (Lloyd’s Register Quality
Assurance). De la înființare, IBT a reușit cu succes să presteze o paletă largă de servicii de
transport și logistică de calitate.

International Business Transport S.A. (IBT) are o prezență activă și remarcabilă
de-a lungul a 25 de ani pe piața logistică și a transporturilor și a dezvoltat
proiecte complexe, inovatoare și personalizate pe nevoile clienților săi.

Prezentarea firmei

INTER TRANS LOGISTICS

este o casă de expediții, membră a Holleman Group, care realizează transporturi rutiere de marfă, fie că este vorba de încărcare completă sau grupaj, atât la nivel național cât și internațional. Camioanele și echipamentele cu care se efectuează transportul de mărfuri corespund standardelor europene și sunt deservite de personal calificat.

Prezentarea firmei

LOGWIN ROMANIA

își grupează serviciile de logistică în două segmente de afaceri: Solutions și Air + Ocean:

Solutions dezvoltă soluții de logistică contractuale personalizate. Acest segment de afaceri oferă concepte de transport și logistică specifice industriei, în special pentru companiile implicate în inginerie industrială, auto, chimie, electronică și high tech, retail și modă.

Air + Ocean gestionează transporturile internaționale pe calea aerului și pe mare, precum și serviciile de logistică cu valoare adăugată asociate. Aceste operațiuni se bazează pe o rețea globală puternică de sucursale, pe o colaborare strânsă cu companii partenere și pe un sistem IT de înaltă performanță, care este constant în întreaga lume.

Prezentarea firmei

MARTICO ROU

Cu provocarea permanentă de a oferi soluții integrale clienților noștri, MARTICO se confruntă cu oportunitățile oferite de piață cu provocarea de a fi o referință în sectorul logistic global. Aceste provocări sunt cele care motivează grupul uman care alcătuiește această companie să lucreze în fiecare zi pentru a menține nivelurile de calitate în serviciu.

Prezentarea firmei

MARVICON

este o companie de transport cu sediul în România și face parte din grupul belgian BE-Trans. Din 2015 transportă mărfuri într-o siguranță completă pe piața europeană.

Prezentarea firmei

MEGA TRANS LOGISTIC

este o companie cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, care furnizeaza servicii de transport rutier, aerian, containerizat, precum și servicii logistice, de depozitare și de comisionariat vamal. Firma colaborează cu peste 5000 de parteneri, subcontractanți, ce dețin o flotă de peste 10.000 camioane și camionete, prezente oriunde în Europa.

Prezentarea firmei

MOVE EXPERT SERVICES

oferă soluții personalizate pentru a vă îmbunătăți eficiența operațională.

Prezentarea firmei

NEC TRANSPORT

este o companie nouă cu o echipă competentă și experimentată, o rețea dinamică de parteneri din întreaga lume și atenție deosebită pentru cerințele clienților.

Prezentarea firmei

OEPIA

Încă din anul 2008, OEPIA construiește și consolidează parteneriate durabile prin asigurarea transportului, logisticii și depozitării pentru firme românești și europene din următoarele industrii: distribuție de fructe și legume, alimente, colete și
pharma.

Prezentarea firmei

PALIROX INTER TRANS

este o companie ce se mândrește cu expertiza în domeniul transporturilor rutiere de containere, prelata, box, frigorifice și alte tipuri de transporturi, cu o flotă generoasă și o rețea largă de colaboratori de încredere.

Prezentarea firmei

PROALF WORLDWIDE

este o companie specializată în organizarea tuturor tipurilor de transport și expediție de marfă, logistică și consultanță, axată în special pe transportul maritim containerizat FCL/LCL și aerian de mărfuri la import/export, oferind totodată întreagă gamă de servicii conexe transportului, inclusiv intermediere formalități vamale de import/export în portul Constanța și aeroportul Otopeni. 

Prezentarea firmei

ROUTIER EUROPEAN TRANSPORT

este o afacere de familie,
orientată pe transport digital și verde, cu minți inovatoare și flexibile, gata să găsească
soluții rapide și optimizate de transport pentru
clienți.

Prezentarea firmei

SENIOR FORWARDING

operează atât pe piața românească, cât și pe cea internațională cu următoarele activități:

• transport rutier național și extern (marfă normală și ADR, grupaj etc)
• transport agabaritic și projects
• transport maritim, aerian și feroviar
• warehousing

Principalele activități sunt primele două, celelalte fiind desfășurate numai în complementaritate cu activitățile principale sau/și la cererea clienților tradiționali.

Prezentarea firmei

TOTAL COMISIONARY SERVICES 

este o firmă ce oferă servicii vamale, transport intern și internațional de mărfuri, logistică și servicii portuare.

Prezentarea firmei

TRANSGOR LOGISTIK

are o experiență de peste 20 de ani în sectorul expedițiilor internaționale și al transportului rutier de mărfuri.

Prezentarea firmei

TRUCKNET ENTERPRISE 

este o companie care vă poate oferi soluții inteligente pentru logistică și transport (control în timp real al livrărilor, e-CMR, management eficient curse și subcontractori dintr-un singur ecran, îmbunătățire KPI, bursă electronică, calcul emisii CO2).

Prezentarea firmei

UNIMASTERS LOGISTICS

a fost fondată în România în anul 2004 ca subsidiară și parte a Grupului de companii Unimasters Logistics PLC cu sediul în Varna, Bulgaria. Unimasters Logistics PLC este un furnizor inovator de servicii de logistică cu subsidiarii specializate în logistică și transport maritim, rutier, aerian; servicii maritime și portuare; agenție de vânzări și servicii pentru linii aeriene și maritime; logistică contractată; broker de asigurări și reasigurări.

Prezentarea firmei

VESTA FORWARDING ROMANIA

se află printre companiile de transport și logistică lidere în întreaga lume.

Prezentarea firmei

WINDSOR SPEDITION

este o companie românească de expediție de marfă. Compania noastră oferă soluții de transport fiabile și eficiente pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră de logistică.
Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv transport rutier, maritim și aerian, pentru a ne asigura că mărfurile dumneavoastră ajung la destinație în siguranță și la timp.

Prezentarea firmei
Translate »