Prezentări firme/proiecte

Uniunea Societăților de Expediții din România

O parte din firmele membre USER

DACOROM INTERNATIONAL

este o companie care acoperă toate tipurile de expediții de mărfuri în întreaga lume, precum și servicii de logistică. Firma asigură transporturi pe relații speciale: Iran, Afganistan și Irak.

Prezentarea firmei

DTS LOGISTIC SERVICES

este o companie care oferă cele mai noi soluții de transport de mărfuri în întreaga lume.

Prezentarea firmei

MEGA TRANS LOGISTIC

este o companie cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, care furnizeaza servicii de transport rutier, aerian, containerizat, precum și servicii logistice, de depozitare și de comisionariat vamal. Firma colaborează cu peste 5000 de parteneri, subcontractanți, ce dețin o flotă de peste 10.000 camioane și camionete, prezente oriunde în Europa.

Prezentarea firmei

PABLLO LOGISTICS 

este o firmă de transport și consultanță cu capital 100% românesc. Compania vine în sprijinul persoanelor fizice si juridice care efectuează transporturi oferind consultanță vamală și consultanță de import-export în cadrul biroului de comisionariat vamal.

Prezentarea firmei

ROCOMBI

s-a înființat la data de 18 iulie 1997 din inițiativa SNCFR (ulterior CFR Marfă), care este și acționarul principal. Obiectul principal de activitate îl reprezintă ”Alte activități anexe transporturilor”, cu o preocupare prioritară în organizarea de rute de transport combinat, intern şi internaţional.

Prezentarea firmei

TOTAL COMISIONARY SERVICES 

este o firmă ce oferă servicii vamale, transport intern și internațional de mărfuri, logistică și servicii portuare.

Prezentarea firmei

TRANSPORT ACADEMY

este o companie de consultanță în managementul companiilor de transport (operațional + financiar/fiscal + tehnic + IT), care a îmbinat cei peste 15 ani de expertiză în domeniu cu inteligența artificială oferită de tehnologie pentru a împărtăşi cu voi cum puteţi să vă transformați afacerea şi să o controlați cu adevărat.

Prezentarea firmei

TRANSGOR LOGISTIK

are o experiență de peste 20 de ani în sectorul expedițiilor internaționale și al transportului rutier de mărfuri.

Prezentarea firmei

TRUCKNET ENTERPRISE 

este o companie care vă poate oferi soluții inteligente pentru logistică și transport (control în timp real al livrărilor, e-CMR, management eficient curse și subcontractori dintr-un singur ecran, îmbunătățire KPI, bursă electronică, calcul emisii CO2).

Prezentarea firmei

UNIMASTERS LOGISTICS

a fost fondată în România în anul 2004 ca subsidiară și parte a Grupului de companii Unimasters Logistics PLC cu sediul în Varna, Bulgaria. Unimasters Logistics PLC este un furnizor inovator de servicii de logistică cu subsidiarii specializate în logistică și transport maritim, rutier, aerian; servicii maritime și portuare; agenție de vânzări și servicii pentru linii aeriene și maritime; logistică contractată; broker de asigurări și reasigurări.

Prezentarea firmei
Translate »