Zilele Feroviare 2023

Uniunea Societăților de Expediții din România

București, Hotel Radisson Blu, 17 – 18 octombrie 2023

Eveniment organizat de revista Club Feroviar
Partener strategic: USER

București, Hotel Radisson Blu
17 octombrie 2023
Intervalul 08:00 – 16:00

18 octombrie 2023
Intervalul 09:00 – 15:30
Panel discuții + expoziție de specialitate + vizită tehnică

Cel mai relevant eveniment feroviar din Europa de Est

Summit-ul “Zilele Feroviare” este cea mai mare și mai relevantă conferință și expoziție feroviară din România: sute de profesioniști și lideri de piață în domeniu participă în fiecare an la Zilele Feroviare, într-un eveniment cu tradiție și rezonanță în industria românească.

În cadrul întâlnirilor și discuțiilor dintre profesioniști, experți, membri ai industriei feroviare și factori de decizie din domeniul feroviar, veți avea ocazia să aflați, într-un context relaxat și informal, ultimele știri și tendințe, atât în ​​România, cât și în străinătate.

USER se alătură acestui eveniment în calitate de partener strategic, având rolul de a sprijini revista Club Feroviar în promovarea acestui eveniment în rândul membrilor săi, subiectul fiind unul de maxim interes pentru companiile membre ale Uniunii.

Prezentare eveniment

Organizat de Club Feroviar, în parteneriat media cu AGERPRES, Jurnalul de Afaceri și Railway PRO, Zilele Feroviare – Summit-ul de Investiţii Club Feroviar, ajuns la a XVIII-a ediție, se va desfăşura în zilele de 17 şI 18 octombrie, la Hotel Radisson Blu din Bucureşti.

Eveniment de vârf în domeniul feroviar, summit-ul va reuni experţi şi profesionişti din întreaga industrie feroviară.

Tematica evenimentului

Prima zi: Legislaţie, reglementări, raporturi contractuale şi relaţii financiare în piaţa transporturilor feroviare, la noile tehnologii și inovații feroviare pentru o energie verde şi la strategiile de revitalizare a sistemului feroviar.

A doua zi: Două sesiuni, una dedicată infrastructurii și o alta dedicată transportului de marfă si călători

Program

Vă invităm să vedeți programul complet al celor două zile aici.

Înregistrați-vă acum!

Membrii USER participanți la eveniment beneficiază de o reducere de 15% din taxa de participare.

Reducerea constă în taxa pentru Participant 1: în loc de 929 €+TVA/persoană, membrii USER vor beneficia de tariful de 789 €+TVA/persoană.

Pentru a marca faptul că sunteți membri USER, în Formularul de înregistrare, la Detalii companie, vă rugăm să menționați: MEMBRU USER.

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil cu toate informațiile relevante, altfel ne puteți contacta direct la:
office@clubferoviar.ro

Doresc să particip
Translate »