Concurs organizat de FIATA pentru tinerii expeditori – Young Logistics Professionals Award 2022

Uniunea Societăților de Expediții din România

Concurs organizat de FIATA pentru tinerii expeditori – Young Logistics Professionals Award 2022

Dragi membri USER,

FIATA organizează anual un concurs pentru tinerele talente din toate sectoarele activității de expediții și logistică, indiferent de specializarea acestora – Young Logistics Professionals Award.

Anul acesta vă invităm și pe dvs. să participați cu unul dintre angajații dvs. care să întrunească următoarele condiții:

–      vârsta maximă de 32 de ani în anul de concurs;

–      2 ani de experiență de lucru cu normă întreagă în expediții/logistica lanțului de aprovizionare (de preferință, dar nu obligatoriu).

Este o oportunitate pentru candidat de a demonstra o serie de aptitudini și calități care sunt necesare pentru a urma o carieră de succes în expedițiile de mărfuri și în logistică.

Atașat aveți documentația aferentă ediției 2022 a competiției, în limba engleză:

Anunțul de concurs – care conține toate informațiile despre concurs și regulile acestuia.

Nota despre disertație – care oferă detalii despre cerințele pentru disertația candidatului.

Prezentarea Candidatului de catre Asociația Membra FIATA (USER) – formularul prin care USER prezintă la FIATA candidatul propus.

Toate aceste informații sunt disponibile și pe site-ul FIATA – unde veți găsi documentele menționate mai sus, un scurt videoclip promoțional și exemple de disertații câștigătoare anterioare:

https://fiata.org/what-we-do/training/young-logistics-professionals-award.html

In ceea ce privește premiul Global Winner, acesta va cuprinde oportunități unice de formare: o săptămână de pregătire academică la Londra și o săptămână de pregătire practică într-unul dintre centrele regionale ale Clubului TT, fie Londra, Hong Kong sau New Jersey. În premiu este inclus și un abonament gratuit de un an la International Transport Journal.

În documentele atașate puteți găsi si alte avantaje obținute de câștigătorul concursului (ex.: participarea gratuită la Congresul FIATA).

Este o oportunitate excelentă pentru tinerii profesioniști implicați în competiție de a învăța, de a obține noi abilități și de a se dezvolta personal și profesional.

USER trebuie să nominalizeze candidatul până la 15 februarie 2022, trimițând formularul de aviz al candidatului la FIATA, așadar, vă rugăm să ne comunicați cât mai repede opțiunea dvs., astfel încât să putem discuta toate detaliile.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu plăcere!

One Response

  1. It’s actually a cool and useful piece of information. I
    am glad that you simply shared this helpful info with
    us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »