Ediția din acest an a întâlnirii FIATA HQ va fi găzduită de Geneva în perioada 22-26 aprilie 2024

Uniunea Societăților de Expediții din România

Ediția din acest an a întâlnirii FIATA HQ va fi găzduită de Geneva în perioada 22-26 aprilie 2024

Membrii FIATA se întâlnesc în persoană cel puțin de două ori pe an: la reuniunea Headquarter FIATA de la Geneva (FIATA HQ) și la Congresul mondial FIATA, pe teritoriul asociației care a câștigat licitația pentru găzduirea acestui important eveniment.

Întâlnirea FIATA HQ din 2024 de la Geneva – Elveția se va concentra pe ateliere, după marele succes al noului format introdus la întâlnirea HQ de anul trecut. Este oportunitatea pentru FIATA și delegații asociatiilor membre să lucreze la găsirea de soluții la provocările stringente ale industriei, împreună cu alți actori din lanțul de aprovizionare, și să dezvolte resurse și bune practici pentru companiile membre.

Evenimentul va avea loc în perioada 23-26 aprilie 2024, la CICG – Centrul Internațional de Conferințe Geneva, iar ședința extinsă a Consiliului va avea loc în după-amiaza zilei de vineri, 26 aprilie.

Vă rugăm să rețineți că în seara zilei de marți, 23 aprilie 2024, va fi organizat un cocktail de bun venit.

Pentru detalii privind programul, modalitatea de înregistrare, posibilitatea de cazare, vă rugăm să accesați  link-ul: https://fiata.org/2024-fiata-hq-meeting/.

 

Sursa: www.fiata.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »