USER participă la evenimentul internațional Logistic Cooperation Workshop pentru oameni de afaceri, privind consolidarea cooperării logistice în regiunea extinsă a Mării Negre – 24 octombrie 2023 – Istanbul

Uniunea Societăților de Expediții din România

USER participă la evenimentul internațional Logistic Cooperation Workshop pentru oameni de afaceri, privind consolidarea cooperării logistice în regiunea extinsă a Mării Negre – 24 octombrie 2023 – Istanbul

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) a primit o invitație din partea organizației Black Sea Economic Cooperation (BSEC) Business Council, la workshop-ul privind consolidarea cooperării logistice în regiunea extinsă a Mării Negre, eveniment ce va avea loc în data de 24 octombrie 2023, 10.00 – 18.00, la Istanbul, Turcia.

Black Sea Economic Cooperation (BSEC) Business Council este o organizație internațională, neguvernamentală și non-profit înființată în 1992, cu scopul de a face lobby și a acționa pentru îmbunătățirea continuă a mediului de afaceri în întreaga regiune a Mării Negre, în beneficiul oamenilor de afaceri locali și pentru a ajuta la atragerea investițiilor străine. Secretariatul Internațional al BSEC BC este situat în Istanbul, Turcia.

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) este membră a acestei organizații internaționale, iar USER este membră a CCIR.

La evenimentul de la Istanbul vor fi abordate subiecte ca:

  • Logistica durabilă
  • Înlăturarea obstacolelor din calea transportului internațional terestru, aerian, maritim și feroviar
  • Dezvoltarea infrastructurii logistice precum drumuri, poduri și aeroporturi din regiune
  • Consolidarea legăturilor portuare din Marea Neagră
  • Sisteme de transport intermodal
  • Digitalizare și trecere fără întreruperi a frontierei: conectivitate inteligentă
  • Dezvoltarea comerțului electronic
  • Poziția Mării Negre în „Inițiativa Belt & Road”: Coridorul Mijlociu
  • Stabilirea infrastructurii de cooperare logistică în perioade de dezastru

Vă informăm că am primit invitație ca Secretarul general USER – Iuliana Badea să prezinte un subiect cu tema: “Constanța Port, Essential Intermodal Hub în the Black Sea Region”.

Vor fi prezenți în deschiderea evenimentului:

– Președintele FIATA nou ales la Congresul FIATA din 6 octombrie 2023 – Turgut ERKESKİN, cu care USER are o relație foarte bună de prietenie;

– Președintele UTIKAD (asociația turcă a forwarderilor, cu care USER are încheiat un Acord de Parteneriat) – Ayşem ULUSOY;

– Excelența Sa Ambasadorul Lazăr COMĂNESCU al României în Turcia, care este și Secretar General al Black Sea Economic Cooperation (BSEC) Business Council.

Participarea la evenimentul LOGISTIC COOPERATION WORKSHOP este gratuită.

Locul de desfășurare a evenimentului:

DEİK – Foreign Economic Relations Board HQ

Skyland Office Tower, Floor 21. Seyrantepe, Sarıyer – Türkiye

 

În cazul în care sunteți interesați să participați la acest workshop internațional, vă rugăm să completați formularul de înregistrare din link-ul următor:

https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1629/20779

 

Sursa: http://www.bsec-organization.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »