USER, partener strategic al Summit-ului “Zilele Feroviare”, ce va avea loc în perioada 17-18 octombrie 2023, la București

Uniunea Societăților de Expediții din România

USER, partener strategic al Summit-ului “Zilele Feroviare”, ce va avea loc în perioada 17-18 octombrie 2023, la București

Zilele Feroviare – Summit-ul de Investiții Club Feroviar este cea mai mare și mai relevantă conferință și expoziție feroviară din România: sute de profesioniști și lideri de piață în domeniu participă în fiecare an la acest eveniment cu tradiție și rezonanță în industria românească. 

USER se alătură acestui summit, în calitate de partener strategic, având rolul de a sprijini revista Club Feroviar în promovarea evenimentului în rândul membrilor săi, subiectul fiind unul de mare interes pentru companiile din domeniu. 

Membrii USER participanți la eveniment beneficiază de o reducere de 15% din taxa de participare.

Lucrările summit-ului se vor desfăşura în Sala Atlas a Hotelului Radisson Blu, din Calea Victoriei 63-81. 

 

Înregistrarea participanţilor se va face în data de 17 octombrie, conform programului, între orele 8:00 – 9:00, înainte de începerea evenimentului. Avem rugămintea să ajungeţi în acest interval de timp şi să luaţi în calcul faptul că traficul este foarte aglomerat. 

 

Deschiderea evenimentului va avea loc marţi, 17 octombrie, la ora 9:00

 

Vizita tehnică se va desfăşura la Depoul Dudeşti, în prima zi a evenimentului. Deplasarea către vizita tehnică se va face cu autobuze STB SA, care vor pleca din parcarea de la Ateneul Român, la ora 16:30.

 

După vizita tehnică, se merge cu autobuzele către restaurantul unde va avea loc cina, care va începe la ora 19:00 (Taverna Sârbului, str. Tipografilor 31). 

 

În cea de-a doua zi a evenimentului, 18 octombrie, ambele sesiuni – Infrastructură şi Material Rulant – vor începe la ora 9:00. Vă rugăm, de asemenea, să ajungeţi înainte de această oră.

 

Pentru buna desfăşurare a părţii logistice a evenimentului, vă rugăm să ne transmiteţi cât mai repede informaţiile de care avem nevoie:

  1. dacă doriţi meniu vegetarian la cina festivă;
  2. dacă participaţi la vizita tehnică;
  3. la care dintre sesiunile din a doua zi a evenimentului veţi fi prezent (sesiunea de Infrastructură sau cea de Material Rulant).

Pentru buna desfășurare a intregului eveniment, vă rugăm să respectați orele din program

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »