USER, partener strategic al TransLogistica 2023, vă invită la această expoziție internațională, în perioada 19 – 21 septembrie, la Romexpo București

Uniunea Societăților de Expediții din România

USER, partener strategic al TransLogistica 2023, vă invită la această expoziție internațională, în perioada 19 – 21 septembrie, la Romexpo București

Ce este TransLogistica Romania?

TransLogistica România este cel mai important eveniment de afaceri din țara noastră și regiunea balcanică pentru companiile de transport, operatorii logistici și expeditorii de marfă, precum și pentru toți cei implicați profesional în industrie.

Prima ediție a TransLogistica România a avut în octombrie 2022 și a reunit case de expediții, operatori logistici, transportatori, furnizori de tehnologii și soluții concepute pentru sectorul transportului și logisticii (telematică, carduri de combustibil, sisteme de colectare a taxelor, producători de flote, companii IT etc), proprietari de mărfuri (producători, lanțuri de retail, distribuitori din toate domeniile etc).

Ce este nou în cea de-a doua ediție?

Expozanții se reîntorc!

Peste 70% din expozanții de anul trecut s-au reîntors pentru cea de-a doua ediție!

Asta înseamnă clar că merită să participi la expoziție! Nu rata ocazia!

Numărul expozanților s-a dublat!

Interesul mare din partea pieței demonstrează că ediția din acest an va fi cel puțin de două ori mai mare în ceea ce privește numărul de expozanți și vizitatori, precum și din punct de vedere al suprafaței ocupate în comparație cu ediția precedentă. 

3 zile de conferințe cu participarea celor mai buni specialiști din industrie!

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) și organizatorii TransLogistica România au plăcerea de a anunța colaborarea lor în vederea organizării unei săli de conferințe în cadrul ediției din acest an a expoziției internaționale.

Sala de conferințe va oferi o platformă de discuții și dezbateri pe subiecte de actualitate, prezentări și alte evenimente conexe pentru profesioniștii din industria logistică și de transport și pentru reprezentanții mediului academic.

Revenim în curând cu programul conferințelor.

Cina de gală

După a doua zi a expoziției, participanții vor avea ocazia să se alăture “Cinei de gală” TransLogistica Romania.

Acest eveniment este organizat exclusiv pentru expozanții confirmați și va fi locul perfect pentru consolidarea relațiilor de afaceri și dezvoltarea rețelei de contacte.

Sunteți interesați de vă extinde afacerea în România, Marea Neagră și regiunea Balcanică?

TransLogistica este locul potrivit!

👉 cea mai mare și cea mai rapidă piață logistică în creștere din regiune

👉 cel mai mare port maritim și port de containere din Marea Neagră

👉 36.000 de transportatori rutieri internaționali înregistrați în România

👉 a doua cea mai mare pondere a populației angajate în sectorul transporturilor din UE 👉 o piață atractivă pentru investiții în transport și logistică și în industrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »