Compania Pledge a fost anunțată  ca nou partener de sustenabilitate FIATA

Uniunea Societăților de Expediții din România

Compania Pledge a fost anunțată  ca nou partener de sustenabilitate FIATA

Compania Pledge Earth Technologies LTD (Anglia și Țara Galilor) oferă soluții software pentru a permite societăților de expediții de marfă să-și sprijine clienții în atingerea obiectivelor de durabilitate. Cu platforma sa intuitivă de autoservire și API-ul deschis, Pledge oferă accesibilitate și transparență la măsurarea, raportarea și compensarea emisiilor la transport, permițând companiilor să ofere aceste servicii fără a-și crește costurile  operaționale.

Pledge este acreditat de Smart Freight Center (SFC) pentru aderarea sa la cadrul Global Logistics Emissions Council (GLEC) și este aliniat la ISO 14083.

Începând cu 2 octombrie 2023, Pledge a devenit partenerul de sustenabilitate al FIATA, iar prin platforma de măsurare și compensare a emisiilor de carbon, susține federația internațională în a face următorul pas către atingerea obiectivelor globale de durabilitate în sectorul expedițiilor de marfă.

„Acest parteneriat este un pas pozitiv în activitatea noastră de a ne sprijini membrii în atingerea obiectivelor de sustenabilitate în transport și logistică, iar FIATA așteaptă cu nerăbdare să vadă ce va aduce această nouă colaborare cu Pledge”, a declarat Stéphane Graber, director general FIATA.

Pledge intră într-o poziție unică ca singurul partener de sustenabilitate al federației, care reprezintă peste 40.000 de firme de transport și logistică din întreaga lume. Prin urmare, acest parteneriat va acționa ca un catalizator semnificativ pentru decarbonizarea logisticii globale.

„Colaborarea este forța motrice din spatele schimbării durabile. În calitate de partener de sustenabilitate al FIATA, Pledge urmărește să faciliteze acțiuni de impact asupra reducerii carbonului în rândul membrilor săi”, a declarat David de Picciotto, CEO și co-fondator Pledge.

 

Sursa: FIATA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »