USER, partener la TransLogistica România, ce va avea loc în septembrie 2023

Uniunea Societăților de Expediții din România

USER, partener la TransLogistica România, ce va avea loc în septembrie 2023

A doua ediție a celei mai importante expoziții internaționale de transport, logistică și supply chain
din țară va avea loc în București, în perioada 19-21 septembrie 2023, la sediul ROMEXPO, în pavilionul central.

Evenimentul face parte dintr-un proiect amplu, gândit pentru a promova și dezvolta sectorul transportului și logisticii din regiune, la care vor participa atât companii locale și internaționale de expediții și transport, operatorii logistici, firme de software și de echipamente pentru depozitarea și manipularea mărfurilor, cât și proprietarii de bunuri (producători, lanțuri de retail, distribuitori din toate domeniile etc).

În 2022 au fost prezenți la TransLogistica România peste 900 de specialiști din 26 de țări și 40 de expozanți care și-au prezentat serviciile disponibile. 

USER a fost aleasă și anul acesta ca partener instituțional în cadrul acestui eveniment, având în vedere experiența în domeniul expozițiilor de transport și logistică, precum și contactele cu societăți comerciale din domeniu.

Pentru a afla mai multe detalii despre expoziție, vă rugăm să consultați pagina de internet: https://romania.translogistica.eu/

De asemenea, dacă sunteți interesați de participare și închirierea unui stand, vă rugăm să contactați managerul evenimentului, Grigore Gorincioi – grigore@romania.translogistica.eu sau secretariatul USER – office@user.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »