USER a participat la un Workshop de Cooperare Logistică, organizat de Black Sea Economic Cooperation Business Council la Istanbul

Uniunea Societăților de Expediții din România

USER a participat la un Workshop de Cooperare Logistică, organizat de Black Sea Economic Cooperation Business Council la Istanbul

În data de 28 septembrie, USER a primit o invitație din partea organizației Black Sea Economic Cooperation (BSEC) Business Council, la workshop-ul privind consolidarea cooperării logistice în regiunea extinsă a Mării Negre, eveniment ce a avut loc în data de 24 octombrie 2023, la Istanbul, Turcia.

Black Sea Economic Cooperation (BSEC) Business Council este o organizație internațională, neguvernamentală și non-profit înființată în 1992, cu scopul de a face lobby și a acționa pentru îmbunătățirea continuă a mediului de afaceri în întreaga regiune a Mării Negre, în beneficiul oamenilor de afaceri locali și pentru a ajuta la atragerea investițiilor străine. Secretariatul Internațional al BSEC BC este situat în Istanbul.

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) este membră a acestei organizații internaționale, iar USER este membră a CCIR.

Iuliana Badea, secretar general USER, a fost invitată să prezinte un subiect cu  tema: “Constanța Port, Essential Intermodal Hub in the Black Sea Region”.

Din cauza evenimentelor din Orientul Mijlociu și a demostratiilor de stradă din diverse orașe din Turcia, USER a anulat participarea fizică la evenimentul de la Istanbul, dar Iuliana Badea a susținut totuși online prezentarea despre Portul Constanța.

Am fost onorați să participăm, chiar dacă de la distanță, alături de prietenii și partenerii noștri:

– Președintele FIATA nou ales la Congresul FIATA din 6 octombrie 2023 – Turgut Erkeskin;

– Președintele UTIKAD (asociația turcă a forwarderilor, cu care USER are încheiat un Acord de Parteneriat) – Ayşem Ulusoy;

– Directorul general UTİKAD – Alperen Güler;

– Excelența Sa Ambasadorul Lazăr Comănescu al României în Turcia, care este și Secretar General al Black Sea Economic Cooperation (BSEC) Business Council.

Exprimăm recunoştinţa noastră faţă de reprezentantii BSEC Business Council, în special către Kemal Kaptaner, pentru tot sprijinul și amabilitatea de care au dat dovadă.

Dorim să îi felicităm pentru un eveniment atât de bine organizat și așteptăm cu nerăbdare să continuăm buna noastră colaborare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »