Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) – Partener TransLogistica 2023

Uniunea Societăților de Expediții din România

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) – Partener TransLogistica 2023

Ediția de anul acesta a evenimentului TransLogistica România va avea loc în perioada 19-21 septembrie 2023 la Romexpo, București.

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) și reprezentanții TransLogistica România au plăcerea de a anunța colaborarea lor în vederea organizării sălii de conferințe, în cadrul acestei expoziții internaționale.

După cum menționează organizatorii TransLogistica într-un anunț oficial, sala de conferințe va oferi o platformă de discuții și dezbateri pentru profesioniștii din industria logistică și de transport, precum și pentru reprezentanții mediului academic. Participanții vor avea ocazia să discute despre ultimele tendințe, tehnologii și soluții din domeniul expedițiilor, logisticii și transporturilor.

Colaborarea dintre USER și TransLogistica România reprezintă o oportunitate excelentă pentru promovarea industriei de profil din România, precum și pentru dezvoltarea de parteneriate și afaceri.

Vă invităm să fiți prezenți la acest eveniment reprezentativ, atât ca expozanți, cât și ca participanți la discuțiile din sala de conferințe. 

Pentru mai multe informații, accesați site-ul oficial al expoziției TransLogistica România.

Sursa: https://romania.translogistica.eu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »