Ultimele zile de înscriere pentru  seria din toamnă a cursurilor de expediții de mărfuri pentru obținerea Diplomei FIATA 

Uniunea Societăților de Expediții din România

Ultimele zile de înscriere pentru  seria din toamnă a cursurilor de expediții de mărfuri pentru obținerea Diplomei FIATA 

Începând cu data de 25 septembrie 2023, Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) organizează o nouă serie de cursuri de expediții, locurile fiind limitate.

USER este abilitată de către FIATA să organizeze cursurile sub egida sa, adică respectând standardele elaborate de aceasta (14 module acoperind toate modurile de transport, precum și serviciile conexe).

Așadar, conținutul cursurilor și modul lor de predare sunt validate de către FIATA, iar persoanele care le absolvă obțin Diploma FIATA în Expediții de Mărfuri, recunoscută internațional.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să completați Formularul de înscriere.

De asemenea, persoanele care doresc să urmeze doar pachete de curs specializat pe moduri de transport (rutier, aerian, maritim, fluvial, feroviar), obținând Diploma de competență USER, sunt invitate să completeze Formularul de înscriere.

Menționăm cerințele din Codul Muncii prevăzute la Titlul VI – Formarea profesională (Art. 194: „Angajatorii au obligaţia de a asigura participarea la programe de formare profesională pentru toţi salariaţii…”), cheltuielile aferente suportate de angajator fiind deductibile fiscal.

Pentru detalii, vă rugăm să consultați site-ul uniunii: https://user.ro/cursuri/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »