Reprezentanții USER invitați de Ziarul Financiar pentru un interviu în cadrul emisiunii de business ZF Live

Uniunea Societăților de Expediții din România

Reprezentanții USER invitați de Ziarul Financiar pentru un interviu în cadrul emisiunii de business ZF Live

În data de 2 martie 2023, președintele USER, Marius Cae și marketing managerul uniunii, Diana Ionescu s-au aflat într-un dialog cu Sorin Pîslaru, redactor-șef al Ziarului Financiar, în cadrul unei emisiunii transmise live.

S-a discutat despre tendințele actuale pe piața expedițiilor și logisticii din România, despre rolul societăților de expediții în economie, despre punctele cheie unde ar trebui să se acționeze pentru creșterea acestui rol. Președintele USER și-a exprimat optimismul, apreciind că afacerile companiilor din sectorul de expediții vor crește, în medie, cu 6 – 7% în anul 2023, urmând tendințele din anii precedenți.

Diana Ionescu a punctat faptul că anul acesta Uniunea Societăților de Expediții din România sărbătorește 30 de ani de la înființare.

“30 de ani este un număr important şi vrem să-l marcăm prin printr-o serie de evenimente destul de importante. Cel mai important este cel de la jumătatea lunii mai de la Camera de Comerţ și Industrie a României, dar vom avea şi altele precum cel din terminalul Agigea, din 5 aprilie. Da, ne dorim ca anul acesta, prin aceste evenimente, să marcăm creşterea rolului societăţilor de expediţii în economie. Activitatea de expediţii nu este suficient de bine înţeleasă de toată lumea şi dorim să îmbunătăţim percepţia asupra acestui serviciu şi asupra serviciilor conexe“, a subliniat ea.

Vizionați și citiți întreg interviul aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »