Președintele USER, Marius Cae, numit Membru de Onoare în cadrul Congresului SEEFF, organizat în perioada 9 – 11 mai 2024, la Belgrad, Serbia

Uniunea Societăților de Expediții din România

Președintele USER, Marius Cae, numit Membru de Onoare în cadrul Congresului SEEFF, organizat în perioada 9 – 11 mai 2024, la Belgrad, Serbia

Cu ocazia participării delegației României la cel mai prestigios eveniment din regiunea balcanică, președintelui USER, Marius Cae, i-a fost acordată cea mai înaltă distincție: Membru de Onoare al Congresului SEEFF (South-East European Freight Forwarders Association).

Marius Cae este cea de a treia persoană din istoria acestui congres, organizat de 28 de ani, care a primit acest premiu, în trecut acesta fiind acordat unui reprezentant al Greciei și unui reprezentant al Turciei. Acest lucru reprezintă o onoare deosebită, pentru care suntem foarte recunoscători.

Premiul i-a fost acordat de către fostul președinte FIATA, Ivan Petrov, în prezența actualului președinte FIATA, Turgut Erkeskin, și a președintelui asociației din Serbia, Slavoljub Jevtic. Acesta din urmă i-a oferit și o icoană cu Sfânta Parascheva de la Iași.

Acest premiu reprezintă o recunoaștere a eforturilor de o viață ale președintelui USER, a contribuției semnificative pe care acesta a adus-o în toți acești ani dezvoltării industriei expedițiilor de marfă și logisticii din România, dar și din Europa de Est.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »