Retrospectiva congresului SEEFF – Quo vadis logistics? Prima zi

Uniunea Societăților de Expediții din România

Retrospectiva congresului SEEFF – Quo vadis logistics? Prima zi

Prima zi a Congresului SEEFF (South-East European Freight Forwarders Association) a început excelent, cu un prânz de lucru, unde am avut ocazia să întâlnim vechi prieteni și parteneri și să cunoaștem noi persoane din domeniul nostru de activitate.

Apoi, Ministrul Construcțiilor, Transporturilor și Infrastructurii din Serbia, Goran Vesić, a deschis oficial sesiunea de discursuri de bun venit.

A urmat prima parte a evenimentului, în cadrul căreia Președintele USER, Marius Cae, a fost invitat să facă o prezentare la panelul „Tendințe globale și viitorul logisticii – direcții și strategii de dezvoltare, sprijin din partea UE și a autorităților locale”.

A fost o onoare ca reprezentantul uniunii noastre să urce pe scenă, printre vorbitori distinși ca Turgut Erkeskin, Președintele FIATA (International Federation of Freight Forwarders Associations) și Igor Žula, Membru al Consiliului de Administrație al ELA (European Logistics Association) și Președinte asociației expeditorilor din Serbia, reprezentând astfel casele de expediții și companiile logistice  din România în fața unui public atât de mare.

Evenimentul a continuat cu o masă rotundă, la care USER a participat, clarificând mai multe aspecte pe temele discutate.

Feedback-urile din urma evenimentului ne-au transmis faptul că prezentarea Președintelui USER, Marius Cae, a fost foarte bine primită, deoarece a pus în discuție problemele reale cu care se confruntă companiile de expediții și logistică din România.

Cu această ocazie, ne bucurăm că prezentarea a rămas în amintirea tuturor ca un moment autentic și pozitiv. 

În cadrul evenimentului, am avut plăcerea de a ne întâlni cu participanți români, am conturat viitoare colaborări, atât cu aceștia, cât și cu alți participanți din balcani. Printre aceștia se numără World Media Trans, Dacorom International, Transfer International Spedition, Trinex, Argo Logistics Int, Milsped Group, Grada Logistic, Union Sped și alții.

Suntem încântați că reprezentanții delegațiilor României și ai Republicii Moldova au fost prezenți în număr mare.

Ne-am bucurat să ne întâlnim cu reprezentanții Cargo Radar din Bulgaria, care ne vor fi alături ca sponsori Gold în cadrul evenimentului Romanian Freight Forwarder’s Day, din data de 23 mai.

La eveniment au fost prezente și unele dintre asociațiile noastre partenere din Bulgaria, Slovenia, Italia, Ungaria, Turcia, dar și reprezentanții FIATA, ELA și UIRR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »