Înregistrările pentru RailFreight Summit 2023 sunt deschise!

Uniunea Societăților de Expediții din România

Înregistrările pentru RailFreight Summit 2023 sunt deschise!

Importanța Poloniei pentru industria de transport feroviar de marfă nu poate fi negată. Cu toate acestea, ultimul an nu a fost ușor: fondurile UE așteptate pentru modernizarea zonei de frontieră Malaszewicze au fost anulate. Polonia a primit un nou rol, ca gazdă de rute umanitare către Ucraina vecină. Iar volumele Noului Drum al Mătăsii care au făcut cândva să prospere industria poloneză, au fost grav afectate de război.

Acestea sunt câteva dintre subiectele importante care vor fi discutate în cadrul celei de-a 6-a ediții a RailFreight Summit, ce va avea loc în perioada 19-20 aprilie la Varșovia, Polonia.

Acest eveniment este locul de întâlnire al comunității internaționale de transport feroviar de marfă. Pietrele de temelie ale summitului sunt crearea de rețele și schimbul de cunoștințe, cu spațiu pentru discuții despre idei și oportunități noi, dar și despre provocările și problemele cu care se confruntă industria.

RailFreight Summit 2023 constă într-un program de două zile, în timpul căruia participanții se urcă în tren pentru o călătorie prin regiunea Europei Centrale si de Est (CEE).

La cea de-a 5-a ediție record a evenimentului din 2022 au participat peste 300 de profesioniști în transportul feroviar de marfă din 26 de țări din întreaga lume.

Dacă doriți să fiți prezenți la RailFreight Summit 2023, vă puteți înscrie aici:

https://events.railfreight.com/railfreight-summit-2023/register/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »