Începând cu 31 mai 2023, membrii USER sunt evidențiați pe BursaTransport printr-un badge ce reprezintă sigla uniunii

Uniunea Societăților de Expediții din România

Începând cu 31 mai 2023, membrii USER sunt evidențiați pe BursaTransport printr-un badge ce reprezintă sigla uniunii

Cu ocazia Forumului Societăților de Expediții, organizat de USER în data de 23 mai 2023, pentru aniversarea a 30 de ani de la înființare, Dan Cotenescu, fondatorul celei mai utilizate burse de transport din țara noastră, a făcut prezentarea cu tema Societățile de expediție în BursaTransport: rol și prezență”.

Participanții la eveniment au putut afla atât istoria BursaTransport de la crearea ei până în prezent, cât și despre un proiect ce vine în întâmpinarea caselor de expediții  și a operatorilor de transport rutier de marfă, care sunt membri activi ai bursei. Este vorba despre evidențierea apartenenței la USER a companiilor membre ale acestei uniuni.

De-a lungul anilor, BursaTransport a pledat pentru afilierea firmelor de transport și activități conexe la o asociație profesională sau patronală. De aceea, a demarat acest proiect, prin care își propune să atribuie membrilor activi ai bursei câte un badge, agreat de fiecare organizație, afișat în dreptul numelui companiei, demers ce are ca scop sporirea încrederii în membrii asociațiilor. 

La data de 20 aprilie 2023, mai multe organizații profesionale din domeniu – și anume: APTE 2002, ARTRI, APULUM, ATM BUCOVINA, FORT, UNTRR și USER – au primit invitația din partea BursaTransport de a se alătura acestei inițiative.

Până la data de 22 mai, USER a fost singura asociație care a răspuns pozitiv invitației. Astfel, din data de 31 mai, membrii uniunii, activi în BursaTransport, au afișat în dreptul numelui companiei badge-ul agreat cu USER (sigla uniunii).

„Dacă printr-o afiliere la una dintre asociații, operatorii de transport, în special firmele mici sau proaspăt intrate în piața transporturilor rutiere de marfă, pot accede către o profesionalizare pe care concurența europeană o impune cu stringență, prin afișarea acestui badge încurajăm creșterea profesionalismului cu care compania respectivă acționează în raport cu partenerii în bursă”, menționează BursaTransport într-o informare pe site-ul sau.

Considerăm că acest proiect, prin stimularea conștiinței de afiliere la o asociație din domeniu, conduce membrii acesteia la o încredere de sine profesională superioară, în fața viitorilor parteneri, iar asociațiilor le conferă o și mai mare notorietate în rândurile celor ce încă nu sunt membri.

 

Sursa: https://www.bursatransport.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »