Grupul Raben va fi prezent la târgul internațional de la München, Transport Logistic 2023

Uniunea Societăților de Expediții din România

Grupul Raben va fi prezent la târgul internațional de la München, Transport Logistic 2023

După o lungă pauză din cauza pandemiei, companiile și clienții târgului Transport Logistic au, în sfârșit, șansa de a se reîntâlni anul acesta la München. Având loc în perioada 9-12 mai, evenimentul va reuni peste 60 de experți din industrie, iar Grupul Raben va fi prezent la standul cu nr. 402 din hala A5.

Echipa de oameni cu ambiție, care răspund eficient și flexibil tuturor nevoilor clienților, precum și instrumentele IT moderne pentru un serviciu convenabil și ușor de utilizat și preocuparea pentru mediu manifestată într-o abordare durabilă a face afaceri, sunt elemente care definesc Grupul Raben.

În conformitate cu mesajul ediției de anul acesta a târgului, „Conectăm Europa”, Raben Group își va prezenta cele mai recente produse și abordări de afaceri „verzi” la standul său.

Vizitatorii vor avea ocazia să afle mai multe despre diferitele conexiuni internaționale oferite de operatorul logistic olandez, un segment important al serviciilor acestuia fiind logistica contractuală. Aceasta oferă soluții cuprinzătoare legate de depozitarea mărfurilor, un set extins de VAS (Servicii cu valoare adăugată), cum ar fi co-ambalarea și fabricarea de produse, dar și soluții de comerț electronic.

Serviciile Grupului Raben vor putea fi accesate prin intermediul site-ului, cu ajutorul unor ecrane tactile. De asemenea, vizitatorii asistați de angajații companiei vor putea testa platforma myRaben dedicată clienților.

Directorul grupului, Ewald Raben, a declarat: „Suntem încântați să ne întâlnim cu contractorii, partenerii și reprezentanții altor companii la târg. S-au schimbat multe de la ultimul eveniment. În ciuda situației dificile din Europa și din întreaga lume, compania noastră a cunoscut o creștere dinamică, inclusiv achiziții, investiții și extinderea conexiunilor internaționale în Europa. Ceea ce ne diferențiază pe piață este abordarea verde a afacerilor și a echipei noastre, datorită căreia oferim logistică cu chip uman și servicii personalizate. Sunteți bineveniți să vă alăturati standului nostru pentru a discuta planuri comune pentru viitor.”

Conceptul standului reflectă filozofia Grupului Raben, caracterizandu-se printr-un design minimalist și sobru și culoare predominant albă cu decorațiuni verzi din mușchi natural. Acest spațiu, planificat cu atenție la detalii și ergonomie, este conceput pentru a facilita întâlnirile de afaceri și discuțiile de fond.

Anul acesta se împlinesc 45 de ani de la prima ediție a evenimentului, iar pentru Grupul Raben este a șasea oară când participă în calitate de expozant.

Sursa: https://www.raben-group.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »