FIATA a lansat înscrierile la competiția “Young Logistics Professionals Award 2024”

Uniunea Societăților de Expediții din România

FIATA a lansat înscrierile la competiția “Young Logistics Professionals Award 2024”

De peste douăzeci de ani, FIATA și TT Club oferă oportunități valoroase de formare pentru tinerele staruri în devenire ale industriei, prin organizarea unui concurs anual. Cunoscută anterior sub numele de Young International Freight Forwarder of the Year (YIFFY), competiția se numește acum Young Logistics Professionals Award (Premiul YLP), pentru a arăta că toate mințile tinere strălucite din domeniu, indiferent de specializarea lor, sunt binevenite pentru a participa.

În fiecare an, asociațiile membre ale FIATA pot desemna un candidat, care să-și prezente unui juriu disertația despre transport/expediții de marfă sau logistică. În anii precedenți, proiecte de transport reale și fictive au fost prezentate pe scena internațională la prestigiosul Congres Mondial FIATA, cei patru câștigători regionali concurând pentru premiul I.

Premiul Young Logistics Professionals 2024 (2024 YLP Award) va marca o altă piatră de hotar în recunoașterea talentelor excepționale în domeniul transportului de marfă și al logisticii. Bazându-se pe moștenirea edițiilor anterioare, FIATA își propune să descopere tineri profesioniști remarcabili din întreaga lume. Începând din acest an, vârsta maximă pentru înscriere a fost stabilită la 35 de ani, pentru a încuraja o participare mai largă.

În 2024, Congresul Mondial FIATA va avea loc în Panama, în perioada 23 – 27 septembrie, iar câștigătorii regionali vor avea șansa de a concura pentru premiul I în fața juriului. 

Criteriile de eligibilitate sunt:

  • candidatul trebuie să aibă vârsta de până la 35 de ani la data limită de aplicare;
  • candidatul trebuie să aibă cel puțin 2 ani de experiență cu normă întreagă în logistica lanțului de aprovizionare (de preferat, dar nu obligatoriu);
  • candidatul trebuie să fie nominalizat de către USER.

Premii interesante îi așteaptă pe câștigători:

  • o călătorie la Congresul Mondial FIATA (inclusiv călătorie și cazare);
  • un program de pregătire academică și practică în logistică la centrele globale ale Clubului TT din Londra, Hong Kong sau New Jersey;
  • abonament gratuit de un an la International Transport Journal.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați pagina web dedicată YLP: https://mailchi.mp/fiata.org/fiataylpaward2024

Termenul limită pentru ca USER să nominalizeze la FIATA candidații este 1 februarie 2024! Vă așteptăm cu plăcere!  

Sursa: www.fiata.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »