Euroccoper începe să ofere servicii vamale la fabrica Ford Otosan din Craiova

Uniunea Societăților de Expediții din România

Euroccoper începe să ofere servicii vamale la fabrica Ford Otosan din Craiova

Cu o experiență de peste 25 ani, Euroccoper, companie membră a USER, este furnizor de servicii logistice integrate, asigurând servicii de comisionare vamală, transport intern și internațional, depozitare și distribuție, având ca obiectiv principal eficientizarea lanțului logistic sub toate aspectele sale.

În data de 8 ianuarie 2024, într-un comunicat pe pagina sa de LinkedIn, compania anunță un nou parteneriat cu Aygen.

Astfel, în cadrul acestui parteneriat, Euroccoper începe să ofere servicii vamale la fabrica Ford Otosan din Craiova, devenind primul operator vamal din România, în special în sectorul automotive. Compania anunță faptul că această colaborare va continua și pentru alte servicii, în spiritul deplin al “Logisticii integrate”, în sectoare precum industria electrocasnicelor și producția de vehicule industriale.

“Sunt foarte fericit că Aygen, după un proces riguros de selecție, a ales Euroccoper pentru strategia sa de internaționalizare. Astăzi, după 8 luni de perfecționare, începem operațiunile în Ford. După vizita noastră la Aygen, în Turcia, pot spune că am găsit o companie care îmbrățișează aceleași principii etice și de dezvoltare”, a declarat Rocco Ferri, membru al Consiliului de Administrație Euroccoper, mulțumind în final și conducerii Ford Otosan Craiova pentru sprijinul acordat.

Sursa: https://www.linkedin.com/company/euroccoper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »