Compania ROUTIER EUROPEAN TRANSPORT oferă burse studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca

Uniunea Societăților de Expediții din România

Compania ROUTIER EUROPEAN TRANSPORT oferă burse studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca

Înțelegând că educația este baza pe care se clădește viitorul și fiind conștientă de faptul că societatea românească are nevoie de profesioniști în transporturi, cunoscuta firma clujeană ROUTIER EUROPEAN TRANSPORT, a avut inițiativa de a susține studenții din anul III ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca, de la specializarea Ingineria Transporturilor și a Traficului.

Aceasta le acordă burse în valoare de 600-1.000 de lei/lună, pe perioada anului IV, care să îi ajute în dezvoltarea academică și profesională și să le confere o independență financiară încă din perioada studenției. De asemenea, compania le oferă posibilitatea efectuării practicii în cadrul său, suport în realizarea lucrării de licență și chiar oportunitatea de angajare.

Managerii ROUTIER EUROPEAN TRANSPORT consideră că este important să oferi ca să poți primi și știu că totul pornește de la tineri vizionari, pe care aleg să îi susțină încă din facultate. 

Astfel, pe lângă faptul că sunt mereu atenți la noile tehnologii din industrie, la camioanele viitorului sau la integrarea inteligenței artificiale în procesele de transport, Rareș și Bogdan Retegan dovedesc și de această dată că au o abordare de pionieri, prin încurajarea și susținerea viitoarei generații de profesioniști în transporturi.

 

Sursa: https://actualdecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »