Compania Move Expert Services oferă servicii transportatorilor și caselor de expediții

Uniunea Societăților de Expediții din România

Compania Move Expert Services oferă servicii transportatorilor și caselor de expediții

Suntem încântați să vă prezentăm membrul partener USER, Move Expert Services, ce este un furnizor de servicii utile în industria transporturilor și expedițiilor de marfă.

În descrierea ofertei lor, compania menționează:

„Recunoaștem provocările unice cu care se confruntă transportatorii și ne angajăm pe deplin să oferim soluții personalizate pentru a vă îmbunătăți eficiența operațională.

Iată o scurtă prezentare a avantajelor pe care le oferim:

1. *Servicii Transit*: Cu experiența noastră vastă în gestionarea tranzitului fără întreruperi a mărfurilor peste granițe și punctele de control vamal, vă asigurăm că veți evita întârzierile și obstacolele legate de documentație.

2. *Rambursare TVA extern*: Dacă afacerea dvs. se extinde dincolo de granițe, contați pe noi pentru a vă ajuta să recuperați plățile TVA din străinătate, oferind economii substanțiale pentru afacerea dumneavoastră.

3. *Soluții personalizate*: Move Expert Services oferă servicii complete de reprezentare în UE, inclusiv conformitatea IMI/Franța (legea Macron). Prin parteneriatul cu noi, obțineți un reprezentant UE dedicat, eliberarea automată a certificatelor SIPSI pentru angajații dvs. prin e-mail și acces la platforma noastră electronică ușor de utilizat. Gestionarea certificatelor de angajați în UE nu a fost niciodată mai ușoară.

4. *Conformitate privind legile legate de Formularul A1*: Serviciile noastre includ obținerea Formularului A1, care certifică afilierea angajaților dumneavoastră la sistemul de asigurări sociale din România și vă scutește de obligații suplimentare de contribuții sociale în alte state din UE în care aceștia prestează muncă ocazional.

5. *Rezervari de feribot*: Rezervarea traversărilor cu feribotul este acum simplă cu Move Expert Services. Înțelegem importanța timpului și a resurselor în afaceri, motiv pentru care oferim o soluție simplificată pentru rezervările de feriboturi. Acoperim traversările cu feribotul din UE, asigurând servicii de top, disponibilitate excelentă și prețuri competitive.

Apreciem sincer interesul dumneavoastră pentru serviciile Move Expert Services.

Așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a colabora cu dumneavoastră.”

Pentru detalii, vă rugăm să contactați:

Move Expert SERVICES

Dragos Nae – Sales Manager

Mobil: 0737.504.000 

Tel.:    0212.24.44.31 


Email: dragos.nae@move-expert.ro 

rezervari@move-expert.ro | www.tirservices.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »