Asociația societăților de expediții din China invită companiile românești la Primul Summit de Dezvoltare a Cooperării Trans-Eurasiatice – Lanțul de Aprovizionare în Noul Coridor Internațional Land-Sea

Uniunea Societăților de Expediții din România

Asociația societăților de expediții din China invită companiile românești la Primul Summit de Dezvoltare a Cooperării Trans-Eurasiatice – Lanțul de Aprovizionare în Noul Coridor Internațional Land-Sea

Asociația chineză CIFA (China Internațional Freight Forwarders Association), cu care Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) a încheiat un acord de parteneriat în anul 2020, a transmis o invitație către companiile românești de a participa la un summit organizat în colaborare cu alte două organizații, Internațional Coordinating Council on Trans-Eurasian Transportation (CCTT) și ASEAN Federation of Forwarders Association (AFFA).

În urma situației mondiale în schimbare, cele trei organizații au ajuns la un consens pentru a construi o platformă de schimb colaborativ pentru firmele din industria eurasiatică: The 1st Trans-Eurasian Cooperation Development Summit Forum of Supply Chain in International New Land-Sea Corridor & Freight Forwarding Fair.

Acest eveniment va avea loc la Chongqing, China, în perioada 2-5 iulie 2023 și va reuni operatorii internaționali de transport containere transeurasiatici, companii internaționale de căi ferate, societăți de expediții, porturi, transportatori și industria conexă.

Funcțiile conferinței vor fi integrate prin expoziții, întâlniri one-to-one, forumuri profesionale și activități sociale.

Odată cu dezvoltarea expansiunii spre sud și spre est a trenurilor China-Europa, rețeaua de servicii logistice a acoperit întregul continent eurasiatic, așteptând să-și continue tendința de creștere importantă în viitor. Piața chineză este deosebit de atractivă, iar lanțul de aprovizionare trans-eurasiatic are deosebite oportunități de dezvoltare în prezent. Detaliile privind programul forumului le găsiți aici.

Dacă vă înscrieți prin intermediul USER, beneficiați de o reducere a taxei de participare de 25%, adică de la 580 USD la 435 USD.

Această taxa include:

–        Participarea la forum

–        Programări pentru întâlniri one-to-one online și offline

–        Catering hotelier de cinci stele

–        Cină de gala și cocktailul care precede cina

–        Pachet de materiale ale conferinței.

În ceea ce privește scrisoarea de invitație pentru viză, CIFA vă va ajuta la emiterea scrisorii sau aplică pentru dvs. la instituțiile oficiale.

Pentru detalii suplimentare, va rugăm să contactați secretariatul USER: office@user.ro

Dacă sunteți în căutarea unor parteneri trans-eurasiatici de înaltă calitate, acest eveniment este cea mai bună alegere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »