Alăturați-vă FIATA pentru a promova imaginea activității de expediții de marfă la nivel global, prin Concursul Foto 2023!

Uniunea Societăților de Expediții din România

Alăturați-vă FIATA pentru a promova imaginea activității de expediții de marfă la nivel global, prin Concursul Foto 2023!

Pentru a prezenta autenticitatea și realitatea din domeniul expedițiilor de marfă, FIATA solicită cele mai bune fotografii ale activității dvs. zilnice de expeditor.

Pe lângă această oportunitate de a prezenta munca extraordinară care se desfășoară în culise de către membrii FIATA, participanții la concursul foto vor avea, de asemenea, șansa de a câștiga:

  • Premiul I: O înregistrare gratuită la Congresul Mondial FIATA 2024 din Panama și afișarea la Congres a fotografiei trimise de dvs.
  • Premiul al II-lea: O înregistrare gratuită la Reuniunea HQ FIATA 2024 de la Geneva
  • Premiul al III-lea: O cutie de ciocolată elvețiană de lux

Fotografiile dvs. pot prezenta: metode de transport de mărfuri (feroviar, aerian, maritim, rutier), depozite, mărfuri și containere, instrumente/dispozitive digitale utilizate pentru procesele de expediere a mărfurilor, instruire, activități juridice și vamale, subiecte de durabilitate, procese media și orice altă activitate legată de expedițiile de bunuri.

Cele mai bune fotografii vor fi, de asemenea, expuse la viitoarele evenimente FIATA și vor fi prezentate în conținutul FIATA Communications (Fiata Review, site-ul FIATA, FIATA social media și multe altele!).

Condițiile de trimitere a fotografiilor:

– Fotografiile nu trebuie să prezinte branding al vreunei companii sau organizații (cu excepția FIATA).

– Dacă pe fotografii apar fețe, TREBUIE să aveți autorizația persoanei menționate, pentru a-și înscrie fotografia în concurs și pentru ca aceasta să fie mediatizată.

– Dimensiunea maximă a fișierului ar trebui să fie de 15 MB (comprimarea este permisă).

– Fișierul trebuie trimis în format PNG.

– Fotografiile trimise vor primi acreditarea completă a autorului fotografiei, dacă nu se solicită altfel.

Vă rugăm să trimiteți fotografiile până la data de 1 iulie 2023, la adresa de e-mail: office@user.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »