Webinar FIATA cu prezentarea de platforme de identificare a oportunităților comerciale de pe piață și a entităților juridice care participă la tranzacții financiare

Uniunea Societăților de Expediții din România

Webinar FIATA cu prezentarea de platforme de identificare a oportunităților comerciale de pe piață și a entităților juridice care participă la tranzacții financiare

Pe măsură ce digitalizarea industriei logisticii se accelerează, în fiecare zi apar start-up-uri noi din tehnologie și nu este întotdeauna ușor să fii la curent cu toate acestea.

Pentru a-i ajuta pe membrii săi să anticipeze viitorul industriei și să rămână la curent cu cele mai recente instrumente digitale care i-ar putea ajuta să opereze mai eficient, FIATA continuă seria webinariilor gratuite, la care are plăcerea de a-i invita pe toți membrii săi să participe.

Vor fi prezentate software-uri/platforme inovatoare de logistică, prin scurte demonstrații, urmate de întrebări și răspunsuri.

Acest lucru va permite, de asemenea, ca FIATA să înțeleagă mai bine modul în care membrii săi percep aceste noi instrumente.

Primul webinar din anul 2023 va avea loc pe Teams, în data de 2 februarie, orele 10.00-11.00 CET și va prezenta două soluții: Global Trade Helpdesk, o platformă digitală care permite utilizatorilor să identifice și să compare cu ușurință oportunitățile comerciale de pe piețe și să își concentreze eforturile pe cele mai promițătoare oportunități și Legal Entity Identifier (LEI), un director global, care permite identificarea clară și unică a entităților juridice care participă la tranzacții financiare.

Global Trade Helpdesk este o platformă digitală concepută pentru a simplifica cercetările de piață pentru firme de toate dimensiunile, în special pentru întreprinderile mai mici.

Permite utilizatorilor să identifice și să compare cu ușurință oportunitățile comerciale de pe piețe și să își concentreze eforturile pe cele mai promițătoare oportunități.

Această platformă reunește informații de la 11 agenții partenere diferite și 14 baze de date, pentru a oferi un punct de intrare unic pentru informațiile comerciale și de piață esențiale, care acoperă 210 de piețe din întreaga lume.

Sistemul global LEI (GLEIS) este prima bază de date globală care oferă informații unice de identificare a entităților juridice ce participă la tranzacții financiare de pe tot globul.

Baza de date formează un index al persoanelor juridice, care este accesibil publicului și este complet gratuit de utilizat. Fiecărei entități din baza de date i se atribuie propriul cod unic de 20 de cifre, prin care este identificată în multe activități de afaceri și sisteme de raportare a tranzacțiilor.

Dacă doriți să participați la acest webinar, vă rugăm să vă înscrieți aici.

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați digital@fiata.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »