Senior Forwarding SRL, o companie cu capital integral românesc și cu vastă experiență pe piața expedițiilor de marfă

Uniunea Societăților de Expediții din România

Senior Forwarding SRL, o companie cu capital integral românesc și cu vastă experiență pe piața expedițiilor de marfă

Senior Forwarding SRL a fost înființată în februarie 1998, sub numele de Transforwarding Romania SRL, cu 100% capital olandez. Începând cu anul 2000, treptat, participarea la capital a fost împărțită între partea olandeză și cea română. Actuala denumire a companiei a fost stabilită începând cu 24 iulie 2003, când partea română a preluat 100% din părțile sociale.

Având ca motto “Experiența noastră este beneficiul dumneavoastră”, compania operează pe piața românească și internaționala cu următoarele activități:

• transport rutier național și extern (marfă normală și ADR, grupaj etc);

• transport agabaritic și projects;

• transport maritim, aerian și feroviar;

• warehousing.

Principalele activități sunt primele două, celelalte fiind desfășurate numai în complementaritate cu activitățile principale sau/și la cererea clienților tradiționali.

Senior Forwarding SRL realizează anual o cifră de afaceri de circa 1 milion de euro, ca rezultat a peste 2500 transporturi executate pe an. Cei mai importanți clienți sunt: Henkel Global Supply Chain, Bergenbier, Coca-Cola HBC, Dekomte de Temple Engineering, Arnold Schwerlast etc.

Senior Forwarding SRL are parteneri serioși în mai multe țări europene cum ar fi: Polonia, Olanda, Ungaria, Germania, Republica Moldova etc.

Prin subcontractorii săi, compania are la dispoziție o flotă de peste 200 camioane pentru transport național și internațional: semiremorci normale 13,60 lm atât cu prelată, cât și dube metalice, cea mai mare parte a acestora fiind echipate ADR, semiremorci frigorifice, semiremorci Jumbo, Mega-trailere, trailere pentru transport agabaritic, dar și camioane mici. Toată această flotă, la care se adaugă experiența echipei manageriale, este destinată servirii clienților săi la cele mai înalte standarde.

Senior Forwarding SRL practică o politică responsabilă față de toți partenerii, indiferent de mărime sau importanță, tratându-i pe toți cu același respect și situându-se pe o poziție imparțială între clienți și transportatori. Prin această poziție, compania apără interesele partenerilor săi, fie ei clienți sau transportatori, dar și propriile interese în calitate de parte neutră.

Senior Forwarding SRL a adoptat, de asemenea, o atitudine întelegătoare față de situațiile dificile în care se află uneori partenerii săi, dar în același timp fermă față de cei care, cu rea voință, încearcă să-i aducă prejudicii de orice fel.

Poziția echilibrată adoptată de această companie se armonizează cu spiritul AIKIDO, una din cele mai remarcabile forme ale artelor marțiale. Pentru sprijinirea și promovarea acestui spirit nobil, Senior Forwarding SRL sponsorizează cluburi de arte marțiale.

Sursa: https://www.senior-forwarding.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »