OOCL urează bun venit primului său port-container de 24.188 TEU, „OOCL Spania”

Uniunea Societăților de Expediții din România

OOCL urează bun venit primului său port-container de 24.188 TEU, „OOCL Spania”

Orient Overseas Container Line Ltd. („OOCL”) este încântată să adauge în flota sa prima mega navă de 24.188 TEU. Noua navă a fost denumită oficial „OOCL Spania”, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în februarie 2023, la cheiul de echipare nr. 2 al Nantong COSCO KHI Ship Engineering Co., Ltd. (NACKS) din Nantong, China.

Capabilă să transporte pânăl la 24.188 de containere de 20 de picioare, OOCL Spania are 399,99 metri lungime și 61,3 metri lățime și a fost construita de Nantong COSCO KHI Ship Engineering Co., Ltd.

La această dimensiune, ea este nu numai prima navă OOCL care depășește pragul de 24.000 TEU, ci și una dintre cele mai mari nave container din lume (în ceea ce priveste capacitatea de transport).

Nava a primit trei certificări „Smart Ship” din partea Biroului American de Transport („ABS”). Aceasta este o recunoaștere a faptului că utilizarea de către OOCL a celei mai recente tehnologii inteligente la bord, împreună cu achiziția de date mari, va optimiza operațiunile OOCL Spania, permițând îmbunătățiri ale eficienței combustibilului, câștiguri în monitorizarea sănătății structurale și siguranța navigației pe termen lung.

OOCL Spania se va alătura serviciului OOCL Asia-Europa LL3 din martie 2023. Rotația ei de porturi este: Shanghai / Xiamen / Nansha / Hong Kong / Yantian / Cai Mep / Singapore / Pireu / Hamburg / Rotterdam / Zeebrugge / Valencia / Pireu / Abu Dhabi / Singapore / Shanghai într-o călătorie dus-întors de 84 de zile.

Sursa: https://www.oocl.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »