OEPIA, soluții fresh de transport și logistică

Uniunea Societăților de Expediții din România

OEPIA, soluții fresh de transport și logistică

Începând cu 2008, OEPIA, companie cu capital integral românesc, construiește și consolidează parteneriate durabile prin asigurarea de servicii de transport, logistică și depozitare pentru companiile românești și europene din următoarele industrii: fructe și legume, alimentație, distribuție de colete și pharma.

Compania folosește semiremorci de 22 de tone pentru transportul:

–  Mărfurilor generale paletizate;

– Mărfurilor ce necesită temperatură controlată (de la -18°C la +25°C): fructe și legume, alimente, produse farmaceutice, produse de origine animală, bunuri perisabile;

– FTL – sarcină completă;

–  LTL – sarcină parțială și grupaj.

Săptămânal, camioanele frigorifice din flota proprie și cele ale partenerilor de transport efectuează plecări cu marfă de export din România către Europa de Vest. Astfel, OEPIA asigură un flux continuu cu plecare sau sosire în România, transportând de la marfă congelată la cea ultra-fresh.

Pe lângă cele mai utilizate rute pentru industria alimentară sau pharma, precum Olanda, Belgia, Germania sau Franța, compania asigură necesarul de camioane și pentru destinații sezoniere (Grecia, Bulgaria) sau mai puțin uzuale (Polonia, Ungaria, Cehia).

Cei peste 10 ani de experiență în lucrul cu platforme logistice majore din România, precum Profi Rom Food, Rewe România, Auchan România, România Hypermarche, Delhaize, Carrefour România, Kaufland România, Lidl Discount, La Lorraine România/Macromex, îi recomandă ca fiind parteneri de încredere.

Sursa: https://www.oepia.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »