Hellmann Worldwide Logistics a creat un serviciu feroviar expres pentru vehicule electrice din China către Europa în doar 30 de zile

Uniunea Societăților de Expediții din România

Hellmann Worldwide Logistics a creat un serviciu feroviar expres pentru vehicule electrice din China către Europa în doar 30 de zile

Producătorii de vehicule electrice, dealerii de mașini, companiile importatoare și furnizorii de servicii de mobilitate din Europa de Vest și Centrală, precum și din Scandinavia și Marea Britanie, se confruntă cu durate lungi de transport din cauza capacității limitate a navelor RO-RO. În vremuri de creștere a cererii consumatorilor pentru mașini electrice din China, un timp lung de așteptare poate duce la o oportunitate ratată de intrare pe piață.

Prin urmare, Hellmann Worldwide Logistics a creat un nou serviciu feroviar expres door-to-door pentru vehicule întregi și garantează livrarea din China în Europa în doar 30 de zile!

Mașinile sunt ridicate în siguranță din fabrică și transportate la stațiile de încărcare Hellmann din Shanghai, Zhengzhou și Chongqing, unde sunt încărcate în containere de 40 de picioare care pot ține până la 4 vehicule fiecare, în funcție de metoda de încărcare. În interiorul containerelor, mașinile sunt apoi fixate pentru a asigura un transport fără daune. De asemenea, pot fi furnizate protecție pentru oglinzi și aripi, precum și folii de protecție.

Încărcare sigură și transport fără daune în containere de 40 de picioare

De la stațiile de încărcare, containerele se deplasează pe drum către terminalele feroviare din Shanghai, Zhengzhou, Chongqing și Hefei, unde sunt încărcate în trenuri. De 2-3 ori pe săptămână, trenurile de bloc sunt programate pentru plecare spre Europa, iar dacă este nevoie se pot aranja plecări suplimentare. Prin China continentală și apoi Kazahstan, containerele intră în Uniunea Europeană prin porțile de tranzit din Bulgaria și Polonia și ajung la terminalul feroviar final din Bremerhaven în doar 14 până la 16 zile. În prezent, din China în Europa pot fi transportate până la 600 de mașini pe săptămână.

De-a lungul întregii călătorii, Hellmann asigură un mod de expediere sigur și durabil, cu verificări vizuale de calitate, transport acoperit și urmărire prin GPS. După descărcare, containerele pot fi depozitate în depozite de containere din Bremen, Bremerhaven, Duisburg, Hamburg și Munchen, care în prezent pot găzdui până la 1.200 de vehicule în total.

Hellmann colaborează, de asemenea, cu un dealer partener autorizat din Germania, care asigură o inspecție înainte de livrare înainte de predarea finală a vehiculelor, precum și alte servicii suplimentare.

 

Sursa: www.hellmann.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »