Două săptămâni până la Târgul de Carieră Feroviară în România, 8-9 iunie – fizic în Gara de Nord și 7-9 iunie – online

Uniunea Societăților de Expediții din România

Două săptămâni până la Târgul de Carieră Feroviară în România, 8-9 iunie – fizic în Gara de Nord și 7-9 iunie – online

După o perioadă de trei ani, timp în care Târgul de Carieră Feroviară în România a fost organizat exclusiv în format online, în zilele de 7-8-9 iunie 2023 candidații și angajatorii vor avea ocazia de a se afla față în față în format fizic, dar și în format online.

Evenimentul este organizat atât pentru proaspăt absolvenți, cât și pentru specialiștii cu experiență ce caută o schimbare în carieră, toți având oportunitatea de a interacționa direct cu companii din domeniul feroviar și de a explora perspective noi.

În zilele de 8 și 9 iunie, cei interesați vor avea avea oportunitatea de a se întâlni personal cu reprezentanții companiilor care aleg să participe în format fizic în spațiul dedicat Târgului de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord. Astfel, vor putea experimenta o interacțiune directă și autentică cu angajatorii și vor avea posibilitatea de a face impresie deosebită în cadrul întâlnirilor față în față.

În perioada 7-9 iunie, se susțin interviuri online, existând astfel flexibilitatea de a participa de oriunde în lume. Pentru aceasta este nevoie de un dispozitiv conectat la internet, dotat cu o conexiune stabilă la internet, căști și un microfon.

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), entitatea fanion a GRAMPET GROUP, membră a Uniunii Societăților de Expediții din România  (USER), participă la cea de-a VIII-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România, în perioada 7-9 iunie 2023, atât fizic, cât și online, cu o ofertă compusă atât din locuri de muncă, cât și din cursuri de formare profesională.

GFR este o companie cu capital privat, integral românesc care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

Cu o experienţă în domeniul transporturilor de peste 20 de ani, GFR și-a început activitatea ca operator de manevră, în 2002 a debutat ca furnizor de transport feroviar, iar în anul 2006 a efectuat primul transport internaţional, iar la acest moment opererează prin toate frontierele de stat ale României.

Sursa: https://cfir.ro/targcfir/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »