USER, partener la Expoziția Internațională de Transport și Logistică – TransLogistica România, ce va avea loc în octombrie 2022

Uniunea Societăților de Expediții din România

USER, partener la Expoziția Internațională de Transport și Logistică – TransLogistica România, ce va avea loc în octombrie 2022

O companie internațională care organizează de 10 ani expoziții de transport și logistică în Polonia a decis să lanseze o nouă expoziție sub genericul TransLogistica România.

Evenimentul va avea loc în București, în perioada 12-14 octombrie 2022, la sediul ROMEXPO, în pavilionul central.

Expoziția face parte dintr-un proiect amplu, gândit pentru a promova și dezvolta sectorul transportului și logisticii din regiune, la care vor participa companii locale și internaționale.

TransLogistica România își propune să fie locul unde casele de expediții/operatorii logistici și proprietarii de mărfuri (producători, lanțuri de retail, distribuitori din toate domeniile etc.) vor avea șansa să identifice împreună un pachet complex de servicii de transport și logistice de înaltă calitate.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți, de asemenea, și furnizori de tehnologii și soluții concepute pentru sectorul transportului și logisticii (telematică, carduri de combustibil, sisteme de colectare a taxelor, producători de flote, companii IT etc).

USER a fost aleasă ca partener instituțional în cadrul acestui eveniment, având în vedere experiența în domeniul expozițiilor de transport și logistică, precum și contactele cu societăți comerciale din domeniu.

Vă invităm să participați în calitate de expozanți, iar membrii USER vor beneficia de un pachet de facilități, care va ajuta la o colaborare mai ușoară și eficientă în cadrul acestui eveniment.

Așadar, fiecare membru USER va beneficia de un discount de 20% din tariful stabilit pe mp, iar taxele pentru poziționarea standului vor fi anulate. În plus, locațiile de tip premium, cu 3 și 4 deschideri pentru clienți, vor fi acordate cu prioritate membrilor USER.

De asemenea, există posibilitatea ca membrii uniunii să participe la expoziție prin crearea unui stand comun (personalizat), unde pot fi amplasate mai multe companii.

Pentru a afla mai multe detalii despre expoziție, vă rugăm să consultați pagina de internet: www.romania.translogistica.eu.

De asemenea, dacă sunteți interesați de participare și închirierea unui stand, vă rugăm să contactați managerul evenimentului, domnul Grigore Gorincioi – grigore@românia.translogistica.eu sau secretariatul USER – office@user.ro.

Menționăm că unele societăți din Polonia, Lituania au rezervat deja spațiu de expunere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »