Mai sunt doar câteva locuri pentru  seria din toamnă a cursurilor de expediții de mărfuri pentru obținerea Diplomei FIATA 

Uniunea Societăților de Expediții din România

Mai sunt doar câteva locuri pentru  seria din toamnă a cursurilor de expediții de mărfuri pentru obținerea Diplomei FIATA 

În țara noastră, singura organizație care desfășoară cursuri complete de expediții de mărfuri este Uniunea Societăților de Expediții din România (USER). Fiind membră FIATA, USER este abilitată de către federația internațională să organizeze cursurile sub egida sa, adică respectând standardele elaborate de aceasta (14 module acoperind toate modurile de transport, precum și serviciile conexe).

Așadar, conținutul cursurilor și modul lor de predare sunt validate de către FIATA, iar persoanele care le absolvă obțin Diploma FIATA în Expediții de Mărfuri, recunoscută internațional.

Începând cu data de 25 septembrie 2023, USER organizează o nouă serie de cursuri, locurile fiind limitate.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să completați Formularul de înscriere.

De asemenea, persoanele care doresc să urmeze doar pachete de curs specializat pe moduri de transport (rutier, aerian, maritim, fluvial, feroviar), obținând Diploma de competență USER, sunt invitate să completeze Formularul de înscriere.

Menționăm cerințele din Codul Muncii prevăzute la Titlul VI – Formarea profesională (Art. 194: „Angajatorii au obligaţia de a asigura participarea la programe de formare profesională pentru toţi salariaţii…”), cheltuielile aferente suportate de angajator fiind deductibile fiscal.

Pentru detalii, vă rugăm să consultați site-ul uniunii: https://user.ro/cursuri/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »