123cargo/BursaTransport lansează serviciul 123Incasare rapidă

Uniunea Societăților de Expediții din România

123cargo/BursaTransport lansează serviciul 123Incasare rapidă

Prin intermediul partenerului său, Invoitix AG Baden Sucursala București (filiala din România a grupului elvețian, instituție financiară nonbancară), BursaTransport pune la dispoziția abonaților un serviciu nou, prin care aceștia pot încasa facturile înainte de data scadentă.

Practic, pentru companiile de transport și expediții care au nevoie de contravaloarea unei facturi înainte de scadență, Invoitix AG Baden Sucursala București va achita în 24-48 de ore suma facturată, din care va reține un comision de finanțare, calculat în funcție de volumul de finanțare și de termenul scadent al facturilor. Ulterior, la scadența acestora, Invoitix se va ocupa de încasarea facturii de la clientul companiei de transport/expediții.

Avantajele achiziționării serviciului:

  • 123Incasare rapidă transformă facturarea cu plata la termen în facturare cu plata la descărcare;
  • operatorii pot accepta scadențele cerute de clienți fără grija finanțării activității companiei până la încasare;
  • firmele de transport/expediții sunt scutite de telefoanele și comunicările întreprinse în vederea încasării facturii, precum și de declararea unui eventual incident de plată.

Pentru ca serviciul să funcționeze, firma trebuie să înredințeze către Invoitix facturarea serviciilor de transport prestate clientului, iar Invoitix preia facturarea și urmărirea încasării la termen, fără costuri suplimentare.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați pagina::

https://www.bursatransport.com/invoitix

Invoitix este cea mai importantă platformă de facturare digitală pentru companiile de transport rutier și logistică din Europa. Serviciile oferite includ generarea și gestionarea facturilor, gestionarea creanțelor și optimizarea fluxului de numerar, asigurând companiilor lichiditate și protecție împotriva riscului de insolvență al contractorilor lor.

Sursa: www.bursatransport.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »