Cursuri

Uniunea Societăților de Expediții din România

Având în vedere că unul dintre obiectivele USER este acela de a organiza cursuri de dobândire/perfecționare a cunoștințelor în domeniul diverselor tipuri de transport și servicii accesorii (logistică, comisionariat vamal, asigurări etc), suntem în curs de elaborare a unui manual pe baza standardelor FIATA. La absolvirea acestor cursuri organizate de USER, se poate obține Diploma FIATA în Expediții, care este recunoscută internațional și are o reputație excelentă în domeniul transporturilor și serviciilor accesorii.

Conținutul cursurilor și modul lor de predare sunt validate regulat de către FIATA, așadar sunt o sursă foarte utilă, sigură și actualizată de informații privind progresul din domeniul expedițiilor de mărfuri. USER a obținut Certificatul de revalidare a cursurilor de la Comisia de validare/revalidare FIATA.

Actualele standarde FIATA structurează cursurile în 14 module, acoperind toată paleta de activități din industria transporturilor și serviciilor accesorii: expediții de mărfuri, transport rutier, maritim, containerizat, fluvial, feroviar, aerian, transport de mărfuri periculoase, transport multimodal, asigurări, formalități vamale.

USER organizează cursurile în trei pachete de module:

– TRANSPORT RUTIER ȘI FEROVIAR, COMISIONARIAT VAMAL ȘI ASIGURĂRI

– TRANSPORT NAVAL, AERIAN ȘI MULTIMODAL

– LOGISTICĂ, TRANSPORT DE MĂRFURI PERICULOASE ȘI ALTE SERVICII ACCESORII

Primul pachet de module va începe în data de 15 septembrie 2021.

Vom comunica în scurt timp detalii privind modul de organizare, tariful, programul.

Translate »