Automotive Logistics Summit 2018

Uniunea Societăților de Expediții din România

Cea de-a treia ediție a AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT, eveniment de referință pentru specialiștii în logistică, transport, achiziții și producție din industria automotive, va avea loc pe 1 și 2 martie 2018 la hotel Ramada, Sibiu.
http://automotivesummit.ro/als2018/
Devenit platforma de referință pentru managerii de logistică, transport, producție ai companiilor producătoare, AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT creează un cadru de discuție propice schimbului de informații referitoare la trenduri și tehnologii care au un impact important asupra dezvoltării industriei, dar și de promovare a unor bune practici în ceea ce înseamnă creșterea eficienței și productivității pe tot lanțul logistic al industriei automotive.
Ediția a III-a a AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT aduce ca noutate două workshop-uri ce se vor efectua în paralel, susținute de experți recunoscuți în domeniu.
Evenimentul este organizat de Revista Intermodal & Logistics și Arilog. Pentru detalii legate de înscriere și modalități de promovare în cadrul evenimentului, contactați: mădălina@intermodal-logistics.ro sau office@arilog.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »