PREZENTĂRI FIRME/PROIECTE

 • ABS SPED CONSULTING LOGISTICS SRL este o companie care acoperă toate tipurile de transport de mărfuri. Firma asigură transporturi pe relația specială Irak.
 • DACOROM INTERNATIONAL este o companie care acoperă toate tipurile de expediții de mărfuri în întreaga lume, precum și servicii de logistică. Firma asigură transporturi pe relații speciale: Iran, Afganistan și Irak.
  Prezentarea completă a firmei o puteți descărca în format pdf: (aici)
 • DTS LOGISTIC SERVICES este o companie care oferă cele mai noi soluții de transport de mărfuri în întreaga lume.
  Prezentarea completă a firmei o puteți descărca în format pdf: (aici)
 • MEGA TRANS LOGISTIC SRL este o companie cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, care furnizeaza servicii de transport rutier, aerian, containerizat, precum și servicii logistice, de depozitare și de comisionariat vamal. Firma colaborează cu peste 5000 de parteneri, subcontractanți, ce dețin o flotă de peste 10.000 camioane și camionete, prezente oriunde în Europa.
 • Prezentarea completă a firmei o puteți descărca în format pdf: (aici)
 • PABLLO LOGISTICS SRL este o firmă de transport și consultanță cu capital 100% românesc. Compania vine în sprijinul persoanelor fizice si juridice care efectuează transporturi oferind consultanță vamală și consultanță de import-export în cadrul biroului de comisionariat vamal.
  Prezentarea completă a firmei o puteți descărca în format docx: (aici)
 • PAGINI NAȚIONALE este primul ghid clasificat destinat facilitării contactelor de afaceri din România, având o acoperire națională și o distribuție pe multiple canale.Prezentarea completă o puteți descarca în format pdf: (aici)
 • ROCOMBI SA s-a înființat la data de 18 iulie 1997 din inițiativa SNCFR (ulterior CFR Marfă), care este și acționarul principal. Obiectul principal de activitate îl reprezintă ”Alte activități anexe transporturilor”, cu o preocupare prioritară în organizarea de rute de transport combinat, intern şi internaţional.
  Prezentarea completă a firmei o puteți descărca în format docx:
  (aici)
 • TOTAL COMISIONARY SERVICES SRL este o firmă ce oferă servicii vamale, transport intern și internațional de mărfuri, logistică și servicii portuare. Prezentarea completă a firmei o puteți descărca în format pdf: (aici)
 • TRANSPORT ACADEMY – Companie de consultanță în managementul companiilor de transport (operațional + financiar/fiscal + tehnic + IT), care a îmbinat cei peste 15 ani de expertiză în domeniu cu inteligența artificială oferită de tehnologie pentru a împărtăşi cu voi cum puteţi să vă transformați afacerea şi să o controlați cu adevărat. Mai multe detalii despre echipa Transport Academy gasiți aici: www.transportacademy.ro
 • TRANSGOR LOGISTIK  are o experiență de peste 20 de ani în sectorul expedițiilor internaționale și al transportului rutier de mărfuri.
  Prezentarea completă a firmei o puteți descărca în format pdf: (aici)
 • UNIMASTERS LOGISTICS SRL  a fost fondată în România în anul 2004 ca subsidiară și parte a Grupului de companii Unimasters Logistics PLC cu sediul în Varna, Bulgaria. Unimasters Logistics PLC este un furnizor inovator de servicii de logistică cu subsidiarii specializate în logistică și transport maritim, rutier, aerian; servicii maritime și portuare; agenție de vânzări și servicii pentru linii aeriene și maritime; logistică contractată; broker de asigurări și reasigurări.
  Prezentarea completă a firmei o puteți descărca în format pdf: (aici)
Contact

Start typing and press Enter to search