NOUTĂȚI/EVENIMENTE

 • Cea de-a treia ediție a AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT, eveniment de referință pentru specialiștii în logistică, transport, achiziții și producție din industria automotive, va avea loc pe 1 și 2 martie 2018 la hotel Ramada, Sibiu.
  http://automotivesummit.ro/als2018/

  Devenit platforma de referință pentru managerii de logistică, transport, producție ai companiilor producătoare, AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT creează un cadru de discuție propice schimbului de informații referitoare la trenduri și tehnologii care au un impact important asupra dezvoltării industriei, dar și de promovare a unor bune practici în ceea ce înseamnă creșterea eficienței și productivității pe tot lanțul logistic al industriei automotive.
  Ediția a III-a a AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT aduce ca noutate două workshop-uri ce se vor efectua în paralel, susținute de experți recunoscuți în domeniu.
  Evenimentul este organizat de Revista Intermodal & Logistics și Arilog. Pentru detalii legate de înscriere și modalități de promovare în cadrul evenimentului, contactați: mădălina@intermodal-logistics.ro sau office@arilog.ro.

 • Sesiunea de primavară a FIATA, din 15-17 martie 2018 – ce se desfășoara la Zurich – Elvetia, eveniment ce se gaseste detaliat la adresa http://fiata.com/initiatives/fiata-congresses-hq-sessions.html.

 • Cel de al 13-lea Congres al Societăților de Expeditii si Logistica din Sud-Estul Europei (SEEFF), din 12-13 aprilie 2018 – ce se desfasoara la Portoroz – Slovenia, eveniment ce se gaseste detaliat la adresa http://www.logisticscongress.eu/

 • În perioada 12 – 14 octombrie 2017, o delegație a USER, compusă din dl. Marius Cae – Președinte, dna.Luisa și dl.Paul Mateescu, de la firma PABLLO LOGISTICS SRL , au participat la Congresul Mondial FIATA, la Kuala Lumpur. Cu această ocazie, în cadrul comisiei speciale FIATA, a fost prezentat Manualul expeditorului internațional. Comisia a dat undă verde pentru începerea cursurilor a căror absolvire îi conferă cursantului posibilitatea obținerii unei diplome FIATA (The FIATA Diploma in Freight Forwarding). Amănunte într-o altă ediție.

 • USER a participat cu stand propriu la Târgul Translogistica (12-14 octombrie 2017).

Contact

Start typing and press Enter to search