CURSURI

USER a demarat revalidarea Manualului și cursurilor FIATA, astfel încât să organizeze traininguri de perfecționare, în urma cărora cursanții să poată obține Diploma FIATA în Expediții (The FIATA Diploma in Freight Forwarding).

Această diplomă este recunoscută internațional și are o reputație excelentă în domeniul transporturilor și serviciilor conexe.

Cursurile dezvoltă cunoștințele teoretice si abilitățile practice pentru expeditori, conferindu-le atât tehnici avansate în domeniu, cât și flexibilitatea de a alege cele mai bune moduri si metode de a transporta/depozita o anumită marfă conform unor cerințe specifice. Expedițiile fiind o parte foarte importantă a SCM – Supply Chain Management, expeditorul trebuie să dețină cunoștințele necesare pentru a putea furniza clienților săi soluții logistice integrate și pentru a putea face ca SCM să se desfășoare conform planului ori pentru a putea lua deciziile cele mai bune atunci când evenimentele nu se întamplă așa cum au fost planificate.

Conținutul cursurilor și modul lor de predare sunt validate regulat de către FIATA, așadar sunt o sursa foarte utilă, sigură și actualizată de informații privind progresul, imbunătățirile din domeniul expedițiilor de mărfuri.

Cursurile sunt structurate pe 14 module, acoperind toată paleta de activități din industria transporturilor și serviciilor conexe: expediții de mărfuri, transport maritim, containerizat, rutier, feroviar, aerian, transport de mărfuri periculoase, transport multimodal, asigurări, formalități vamale.

USER colaborează cu ARILOG și cu Supply Chain Management Center pentru structurarea programelor, modul de desfașurare a cursurilor și tarifele aferente. La finalizarea acțiunii vom face comunicările corespunzătoare.

Contact

Start typing and press Enter to search